Word lid van Grieneko

Grieneko is een lokale coöperatie die zich inzet om het aandeel hernieuwbare energie te vergroten in de Greidhoeke ten opzichte van de “fossiele” energie. Energiebesparingen op individueel niveau vormen een grote bijdrage aan doelstellingen van Grieneko. Deze doelstellingen zijn vastgelegd in haar statuten. Door lid te worden ondersteun je Grieneko en help je ons met het behalen van onze doelen. Als lid krijg jij:

  • De nieuwsbrief over de nieuwste ontwikkelingen en onze activiteiten.
  • Inspraak bij de ledenvergadering waarin onder andere wordt besloten in welke verduurzamingsprojecten binnen ons werkgebied Grieneko investeert.
  • Advies bij subsidies en verduurzamen. Hierbij behoort ook de mogelijkheid om uitgebreide plannen van aanpak op te zetten voor het verduurzamen van uw woning. Via Grieneko kan dit betrekkelijk goedkoop, omdat wij doormiddel van vergregen subsidies vanuit de provincie Friesland en gemeente Leeuwarden een groot deel van de kosten voor onze rekening kunnen nemen.
  • Ledenpas met kortingen voor materialen voor verduurzamen zoals: hout en isolatiemateriaal.

Hoe word ik lid en wat zijn de kosten?

Wanneer je lid wilt worden van Grieneko, vul dan het hier onderstaande formulier in. Je ontvangt daarna een bevestiging van je lidmaatschap. Ook is het mogelijk om donateur te worden, neem in dat geval contact op met info@grieneko.nl.  

Kosten lidmaatschap 

  • Wilt u alleen lid worden van Grieneko, maar niet als klant energie afnemen via Grienekobij EnergievanOns ? Dan kost het € 20,00 voor een lidmaatschap van Grieneko Coöperatie U.A. per jaar.
  • Wilt u echter wel energie afnemen via Grieneko bij Energie VanOns? Dan kost een lidmaatschap € 10,00 per jaar. Dan bent u dus zowel lid van Grieneko als klant en afnemer van gas en elektriciteit van Energie VanOns. Let op: vermeld altijd dat u via Grieneko lid bent van Energie VanOns. Klant worden bij Energie VanOns kan via de  volgende link: Grieneko – Energie VanOns

 

STATUTEN EN HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Voor het downloaden van onze statuten; klik HIER
Voor het downloaden van ons huishoudelijk reglement; klik HIER

Krijg korting!

We kunnen het niet alleen. Onze lokale sponsoren dragen bij aan een duurzame Greidhoeke door korting te geven aan Grieneko leden. Deze ontvangen een leden-kortingskaart.

Dé Houtgroothandel – Houtbewerker van Friesland – Houthandelboersma.nl

Isolatiehandel : #1 isolatiemateriaal voor woning en gebouw

 

Aanmeldformulier

3 + 12 =