Al een tijd zijn wij ons aan het voorbereiden op het project Wetterwaarmte. Het begint bij een idee, een uitgewerkt plan en het zoeken van financiering. Dan denk je dat je er bent, maar dat valt in de praktijk vaak tegen. Inmiddels is het Financiele plaatje goed afgehecht (met grote dank aan de gemeente Leeuwarden en de provincie Fryslân) En kunnen we los!

Met 5 huishoudens en de school in Baart gaan we de pilot starten. Later kunnen het aantal aansluitingen op de installatie misschien uitgebreid worden.

In de Skille stond onlangs een mooi artikel over de start van het project. Je vind het onder dit bericht bijgevoegd. Tip: ben je lid van Grieneko en ben je benieuwd hoe It Wetterskip omgaat met het project Wetterwaarmte? Kom dan naar de ALV op 29 oktober in het dorpshuis / café in baard. Hier geeft het Wetterskip afsluitend een presentatie. De ALV begint om 19.45u.